Kontaktoplysninger

FlexCon ApS
Magnoliavej 12A
5250 Odense SV, Danmark

Telefon: +45 64 71 43 81
Hotline : +45 31 40 03 82

flexcon@flexcon.dk
bogholderi@flexcon.dk

CVR 27322336

Kontaktformular

Lars Priisholm

Direktør 

+45 2524 4341
lpr@flexcon.dk

Claus Højbjerg Andersen

Teknisk chef

+45 2524 4340
cha@flexcon.dk 

Jørgen Halkjær

Salg og projekt CTS

+45 2524 4343
jha@flexcon.dk

Tina Priisholm

Kvalitet/Marketing/Administration

+45 3155 5162
tpr@flexcon.dk

SØG JOB

Vi har pt ingen ledige stillinger.

Du er altid velkommen til at søge uopfordret. Din ansøgning kan sendes via kontaktformularen ovenfor eller til flexcon@flexcon.dk.

Ønsker du at arbejde i et firma med fokus på proces- og bygningsautomatik, så tilbyder FlexCon dig en alsidig hverdag, hvor udvikling, teknik, kvalitet, samarbejde og humor er i højsædet.

FlexCon leverer branche specifikke automationsløsninger til bygninger (CTS-anlæg), fjernvarme (primært solvarme) og krematorier. Vi oplever stigende efterspørgsel efter vores løsninger og ønsker derfor at udvide vores projektafdeling med endnu en medarbejder.

Dine primære opgaver bliver

  • Programmering af CTS, PLC og SCADA
  • Projektering af tekniske løsninger
  • Opstart, indregulering, idriftsættelse af automationsanlæg
  • Netværksopsætning
  • Kundesupport

Som programmør vil dine opgaver primært blive udført på vort kontor i Odense. Du har ansvaret for udførelse af egne projekter – store som små, så du skal være selvkørende, have den rette indstilling og ansvarsfølelse over for dit arbejde.

Din profil

Du har en relevant teknisk uddannelse og interesse for styring og automatik. Erfaring med programmering af CTS eller PLC -anlæg (Schneider CTS, Phoenix, Beckhoff og SCADA systemer (Indusoft)) vil være en fordel men ikke en nødvendighed, da vi i så fald står for din oplæring i vore systemer.

Vi lægger desuden vægt på, at du

  • er åben, udadvendt og kan tale med kunder på alle niveauer
  • er faglig dygtig, kvalitetsbevidst og serviceminded
  • trives med mange opgaver
  • har et godt humør
  • ser nye muligheder frem for begrænsninger

Vi tilbyder

Ansættelse i en dynamisk virksomhed med sunde værdier, gode kollegaer, et uhøjtideligt arbejdsklima og en interessant fremtid. Stillingen er nyoprettet og er et led i vores vækstplan. Du vil derfor også have stor indflydelse på, hvordan stillingen kommer til at udvikle sig.

Ansøgning og flere informationer

Kan du se dig selv i ovenstående, så glæder vi os til at modtage dit CV samt en kort ansøgning mærket “Programmør” på tpr@flexcon.dk. Der er ingen deadline for ansøgningen, men stillingen vil blive besat, når den rigtige kandidat dukker op. For yderligere information vedr. stillingen er du velkommen til at kontakte direktør Lars Priisholm på tlf. 25 24 43 41.